Hnědky

 Tento recept je parafrazou na Petrovy hnědolíny. A přesně jak Petr říká, cukrem šetřete, je to fakt super sladký.


Já jsem použila na ozdobu zakysanou smetanu, ale myslím, že se šlehačkou to bude stokrát lepší. Stejně tak jsou mnohem chutnější, když jsou ještě teplé.

Ingredience:


Jedna celá hořká čokoláda

8 – 12 lžic polohrubé mouky

1 vejce

2 lžíce třtinového cukru

1 lžička prášku do pečiva

1 lžíce másla


Postup je jednoduchý, Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu s máslem, Mezitím si smícháme mouku s cukrem a práškem do pečiva, přidáme čokoládovou směs, vajíčko, všechno pořádně promícháme, nandáme do formiček, případně do muffinových košíčků a pečeme při 180°C přibližně 30 minut. A tradá, efektní a výborný koláček k odpolední kávě je hotov.

Dobrou chuť!

Advertisements

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s